Skip to product information
1 of 1

Tormaresca Kaloro Moscato Di Trani 2016 0.375L

Tormaresca Kaloro Moscato Di Trani 2016 0.375L

Regular price 3,850 ALL
Regular price 3,850 ALL Sale price 3,850 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e bardhë e ëmbël.

Prodhuar me metoda agrokulture biologjike dhe teknikën e tharjes pas vjeljes me ëmbëlsi natyrale.

KRAHINA -Puglia / Itali.

VARIETETET -Moskat (Moskat i Aleksandrisë) 100%.

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT -11%

PAMJA E VERËS -Ngjyrë e verdhë e kthjellët me reflekse në portokalli dhe strukturë të dendur.

SHIJA -Ndjesi e këndshme e luleve të verdha, kajsia, mjalti, aroma intensive e moskatit, shoqëruar me ëmbëlsi që rrit dëshirën t’a shijosh më tepër.

View full details