Skip to product information
1 of 1

Tormaresca Kaloro Moscato Di Trani 2015 0.375L

Tormaresca Kaloro Moscato Di Trani 2015 0.375L

Regular price 3,850 ALL
Regular price Sale price 3,850 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e bardhë e ëmbël.

Prodhuar me metoda agrokulture biologjike dhe teknikën e tharjes pas vjeljes me ëmbëlsi natyrale.

KRAHINA -Puglia / Itali.

VARIETETET -Moskat (Moskat i Aleksandrisë) 100%.

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT -11%

PAMJA E VERËS -Ngjyrë e verdhë e kthjellët me reflekse në portokalli dhe strukturë të dendur.

SHIJA -Ndjesi e këndshme e luleve të verdha, kajsia, mjalti, aroma intensive e moskatit, shoqëruar me ëmbëlsi që rrit dëshirën t’a shijosh më tepër.

View full details