Skip to product information
1 of 1

Tormaresca Bocca Di Lupo Castel Del Monte 2014 0.75L

Tormaresca Bocca Di Lupo Castel Del Monte 2014 0.75L

Regular price 10,450 ALL
Regular price Sale price 10,450 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe.

Prodhuar me metoda agrokulture biologjike.

KRAHINA -Puglia / Itali.

VARIETETET -Aglianico 100%

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT -14%

PAMJA E VERËS -E kuqe rubini intensive.

SHIJA -Trup i plotë, me strukturë të mirë, ndjesia e taninave të buta që rrinë gjatë, erëza dhe fruta të thata, e dekantuar në bute lisi.

View full details