Skip to product information
1 of 1

Tia Maria 0.7L

Tia Maria 0.7L

Regular price 2,200 ALL
Regular price Sale price 2,200 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Tia Maria është një liker i ëmbël me një karakter të fortë kafeje dhe një strukturë komplekse aromatike. Duke përdorur ekstraktimin e pijeve të ftohta , ne gjithmonë mund të sigurojmë që likeri ynë i kafesë të ketë një shije të dallueshme falë tre elementeve domethënëse: kafeja 100% arabica ofron një shije dalluese të pjekur, të pasur me trup të plotë, vanilje përgjegjëse për notat e pasme të buta dhe prej kadifeje dhe xhamajkane. Rumi që i jep Tia Maria është trupi, thellësia dhe struktura. 

Vegane & Pa Gluten

View full details