Skip to product information
1 of 1

The Busker Single Pot Whisky 0.7L

The Busker Single Pot Whisky 0.7L

Regular price 3,000 ALL
Regular price 3,000 ALL Sale price 3,000 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Busker Pot Still është një shprehje dalluese e Irlandës me një karakter të jashtëzakonshëm. I bërë nga elbi në mënyrën tradicionale në kazanët e bakrit, më pas i pjekur dhe i përfunduar në buqetë ex bourbon dhe sheri, ai hapet me një buqetë të pasur dhe komplekse, të përbërë nga lule të freskëta, mjaltë, lis, krem karamel dhe vaj karafili. Sythat e shijes nisin me disa erëza të bukura intensive dhe nota specash, të balancuara shkëlqyeshëm me pak karamele me kafe ndërsa arrijmë një fund të gjatë, të ngrohtë dhe pikante. 

44.3% VOL

View full details