Skip to product information
1 of 1

The Busker Single Malt Whisky 0.7L

The Busker Single Malt Whisky 0.7L

Regular price 3,000 ALL
Regular price 3,000 ALL Sale price 3,000 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Busker Single Malt është një zbulim i lezetshëm, një udhëtim intensiv në fushën e shijes. Uiski distilohet në poza të mëdha bakri, më pas piqet në dy pyje të ndryshme për t'ju sjellë një kompleksitet që pret të përjetohet. Busker Single Malt është një uiski i artë i thellë. Fillon me një rregullim frutash, i cili butësisht i lë hapësirë ​​një shpërthimi të esencës së pishës dhe biskotës së maltit. Shija është shumë intensive, me nota të pasura çokollate. Uiski përfundon me një ëmbëlsi dhe fund kremozë.

44.3% VOL

View full details