Skip to product information
1 of 1

The Busker Single Grain Whisky 0.7L

The Busker Single Grain Whisky 0.7L

Regular price 3,000 ALL
Regular price 3,000 ALL Sale price 3,000 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Sekreti i Single Grain është në zgjedhjen e pijeve alkoolike të cilësisë më të lartë dhe maturimin e tyre, fuçitë e zgjedhura Bourbon nga SHBA-ja dhe fuçi e rrallë Marsala nga një prej kantinave më të vjetra siciliane - Cantine Florio 1833. Busker Single Grain është me një ngjyrë kashtë e lehtë dhe e zbehtë. Shija fillon duke ofruar karamel të ëmbël dhe duke kaluar në nota të buta vanilje dhe lisi. Në shije do të përjetoni nota karamel, vanilje, lisi dhe sanë. Përfundimi është i gjatë, i thatë dhe i ëmbël.

44.3% VOL

View full details