Skip to product information
1 of 1

The Busker Blend Whisky 0.7L

The Busker Blend Whisky 0.7L

Regular price 2,160 ALL
Regular price 2,160 ALL Sale price 2,160 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Busker Triple Cask Triple Smooth është një përzierje e jashtëzakonshme e bërë me një kokrrizë të vetme të cilësisë së lartë dhe një përqindje shumë të lartë Single Malt dhe Single Pot Still. Është një uiski me ngjyrë ari të verdhë me një trup të pasur të pagabueshëm. Hunda shpesh çon me fruta tropikale dhe nota vanilje. Udhëtimi vazhdon me notat e maltit, ëmbëlsisë dhe çokollatës së zezë, ndërsa notat më delikate të karameles dhe kanellë, shtojnë intensitetin. Uiski përfundon me një përfundim të butë, të ekuilibruar mirë dhe të ëmbël.

40% VOL

View full details