Skip to product information
1 of 1

Tequila Volcan de Mi Tierra X.A Louminous 0.7L

Tequila Volcan de Mi Tierra X.A Louminous 0.7L

Regular price 36,400 ALL
Regular price Sale price 36,400 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Volcan X.A një përzierje moshash, zero aditivë, tri shtresat e plakjes zbulojnë një profil shumë të butë tekila. Baza e reposados sjell nivelin e duhur të ëmbëlsisë dhe butësisë, ndërsa añejo dhe extra-añejo shtojnë elegancën aromatike dhe kompleksitetin.

Një recetë delikate e mbajtur sekret nga distiluesi. Volcan X.A zbulon një ekuilibër të përsosur të agave të gatuar, nuanca erëzash dhe aromash të ëmbla si notat e vaniljes, karamelit dhe frutave të thata.

View full details