Skip to product information
1 of 1

Tequila Volcan De Mi Tierra Blanco 0.7L

Tequila Volcan De Mi Tierra Blanco 0.7L

Regular price 6,700 ALL
Regular price Sale price 6,700 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Blanco
Shije të freskëta nga zemra e agave.
Volcan de mi Tierra Blanco kombinon bimore, agrume dhe pikante treguese të ultësirës me nota frutash si qershia dhe dardha nga malësitë.
Shija e saj kombinon notat e ëmbla të agave me nuancat delikate të grejpfrutit dhe një prekje erëze piper të zi, duke rezultuar në një përfundim të ekuilibruar mirë.
View full details