Skip to product information
1 of 1

Tequila Sierra Tropical Chilli 0.7L

Tequila Sierra Tropical Chilli 0.7L

Regular price 2,300 ALL
Regular price Sale price 2,300 ALL
Sale Sold out
Tax included.
SIERRA TROPICAL CHILLI – SHIERRA E RE SIERRA me mango, fruta pasioni dhe spec djegës. Domosdoshmëria absolute në festën e radhës, e përsosur e pastër si një goditje. Sierra Tropical Chilli kombinon frutat e Sierra Tequila Blanco me një notë unike tropikale: një shije intensive të mangos dhe frutave të pasionit dhe një nuancë speci djegës për një pikante të veçantë në fund. Vetëm përbërës të cilësisë së lartë dhe shije 100% natyrale, si dhe koncentrat mango dhe frutash pasioni përdoren për prodhimin e specit djegës tropikale Sierra.

FAKTJA E RE SIERRA: Falë aromave të saj të lehta dhe tropikale, speci i djegës tropikale Sierra është një domosdoshmëri absolute në festën e radhës dhe xhirimi i përsosur i festës.

View full details