Skip to product information
1 of 1

Tequila Sierra Blanco 0.7L

Tequila Sierra Blanco 0.7L

Regular price 2,200 ALL
Regular price Sale price 2,200 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Sierra Tequila Blanco – Origjinali me sombrero të kuqe nga Meksika

Sierra Tequila është në dispozicion në më shumë se 90 vende në mbarë botën, por ende prodhohet tradicionalisht në Jalisco, Meksikë. Tekila vjen nga distileria e drejtuar nga familja, Destilería Sierra Unidas, në një Hacienda historike në Guadalajara, e njohur gjithashtu si kryeqyteti i tekilave. Procesi kompleks i prodhimit fillon me zgjedhjen e kujdesshme të Agaves së hollë nga shteti Jalisco, dhe më pas një proces të butë distilimi të dyfishtë në poza në tenxhere - duke vendosur standardet më të larta. Pas procesit të distilimit, Sierra Tequila Blanco qëndron në rezervuarë inox. Kjo harmonizon tekilën. Së fundi, tekila mbushet në shishet unike me sombreron e kuqe të mirënjohur. Sierra Tequila Blanco është një Tequila e qartë. Ka një aromë të plotë, frutash, të freskët me një notë të lehtë speci djegës, Sierra Tequila është e njohur në mbarë botën për ritualin e saj të famshëm të gjuajtjes dhe nuk duhet të mungojë në asnjë festë: Kripë – Sierra Tequila Blanco – limon

View full details