Skip to product information
1 of 1

Tequila Sierra Antiguo Plata 0.7L

Tequila Sierra Antiguo Plata 0.7L

Regular price 2,950 ALL
Regular price Sale price 2,950 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Sierra Antiguo Plata – 100% De Agave Tequila me aromë intensive.

Një proces tradicional prodhimi, mjeshtëri e përpiktë, Agaves 100% të hollë dhe një distilim i butë i dyfishtë në poza në tenxhere siguron shijen intensive dhe unike të Sierra Antiguo. Sierra Antiguo Plata maturohet deri në përfundim në rezervuarët e çelikut inox. Për një produkt të ri, 100% de Agave Tequila është kadifeje e lëmuar. Kjo është për shkak të cilësisë së lartë të përbërësve, procesit tradicional të prodhimit dhe fazës së harmonizimit të Tekilës.Sierra Antiguo Plata është e mrekullueshme për koktejet Margarita. Adhuruesit e pijes meksikane do ta pëlqejnë drejtësinë me fruta dhe fuqinë pikante të kësaj Tequila 100% Agave: Një erë e këndshme e freskët që mbart një ëmbëlsi frutash. Sythat e shijes janë të prishura me agrume, manaferra, nenexhik dhe një notë të qartë të Agave - e rrumbullakosur nga një fund i butë.

View full details