Skip to product information
1 of 1

Tenute Lunelli Ziggurat Montefalco Rosso D.O.C. 2020 0.75L

Tenute Lunelli Ziggurat Montefalco Rosso D.O.C. 2020 0.75L

Regular price 3,600 ALL
Regular price Sale price 3,600 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe.

KRAHINA -Umbria, Itali

VARIETETET -70% Sangiovese, 15% Sagrantino, 15% Cabernet dhe Merlot

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT -14%

PAMJA E VERËS -Një ngjyrë e kuqe e shkëlqyeshme rubin.

SHIJA -E njëjta elegancë gjendet në shije: një verë me ekuilibër të shkëlqyer, që mbush gojën dhe jashtëzakonisht e fuqishme, por shumë e freskët.

View full details