Skip to product information
1 of 1

Tenute Lunelli Villa Margon Trentino Chardonnay D.O.C. 2020 0.75L

Tenute Lunelli Villa Margon Trentino Chardonnay D.O.C. 2020 0.75L

Regular price 6,400 ALL
Regular price Sale price 6,400 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e bardhë.

KRAHINA -Trentino, Itali

VARIETETET -100% Chardonnay

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT -13.5%

PAMJA E VERËS -E verdhë e thellë me thekse të arta

SHIJA -E strukturuar mirë, elegante, delikate dhe e ekuilibruar,është një verë në të cilën janë notat e varieteteve frutash përforcohet nga maturimi në dru. Është një verë që mund të shijohet menjëherë, por që gjithashtu mund të sigurojë kënaqësi e madhe pas plakjes disavjeçare.

View full details