Skip to product information
1 of 1

Tenute Lunelli Lampante Montefalco Rosso Riserva D.O.C. 2019 0.75L

Tenute Lunelli Lampante Montefalco Rosso Riserva D.O.C. 2019 0.75L

Regular price 5,200 ALL
Regular price Sale price 5,200 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe.

KRAHINA -Umbria, Itali

VARIETETET -70% Sangiovese, 15% Sagrantino, 15% Cabernet dhe Merlot

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT -VOL (15%)

PAMJA E VERËS -Një e kuqe rubin e shkëlqyer me nuanca granate.

SHIJA -Ai shpërthen fuqishëm në qiellzë me frutat e tij të rrumbullakosura, elegante dhe taninet të strukturuara mirë, të pjekura dhe të balancuara mirë. Mbarimi i tij i gjatë dhe i gjerë sugjeron se ka ende një potencial të konsiderueshëm për vjetërim.

View full details