Skip to product information
1 of 1

Tenute Lunelli Aliotto Toscana Rosso I.G.T. 2019 0.75L

Tenute Lunelli Aliotto Toscana Rosso I.G.T. 2019 0.75L

Regular price 2,800 ALL
Regular price Sale price 2,800 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe.

KRAHINA -Toskana, Itali

VARIETETET -60% Sangiovese, 40% Cabernet, Merlot dhe lloje rrushi të tjerë vendi.

PËRMBAJTJA E ALKOOLI -VOL (14%)

PAMJA E VERËS -Ka një ngjyrë të kuqe rubin të ndritshme.

SHIJA -Është një verë e strukturuar mirë, por e rrumbullakosur këndshëm, falë taninave të tij elegante dhe të kalibruara mirë. Në përgjithësi, ai zbulon një ekuilibër të shkëlqyer, tërheqës, tanginess dhe një pjerrësi.

View full details