Skip to product information
1 of 1

Skyy Vodka 0.7L

Skyy Vodka 0.7L

Regular price 1,950 ALL
Regular price Sale price 1,950 ALL
Sale Sold out
Tax included.

SKYY VODKA e bërë nga drithëra dhe ujë të pastër amerikan , SKYY VODKA është pasuruar me mineralet e Gjirit të Paqësorit. Ndjeni shijen e pastër të San Franciskos.

SKYY VODKA është një vodka premium me një shije të butë dhe të plotë, e përkryer për pije klasike si vodka dhe sode.

Aromë: e freskët dhe e pastër, me një nuancë të dobët frutash dhe kokrra të thekura.

Shija: e pastër, e lëmuar me një kripësi dhe mineralitet delikate në shije.

View full details