Skip to product information
1 of 1

Rump@blic White Blend Rum 1L

Rump@blic White Blend Rum 1L

Regular price 1,980 ALL
Regular price Sale price 1,980 ALL
Sale Sold out
Tax included.

NJË KOMBINIM I MË TË MIRËVE TË
PANAMAS DHE BARBADOS

Rump@blic White Blend është një produkt i gjithanshëm, kurrë i ashpër, i thatë dhe i pasur, i cili është ideal për t'u përdorur në përzierje .Kjo përzierje është e balancuar në mënyrë të përkryer falë përdorimit të dy rumeve me cilësi të jashtëzakonshme. Nga njëra anë, rumi panamez , me notat e tij pak pikante dhe aromatike të marra falë vjetërimit në fuçi lisi ish-burbon amerikan. Nga ana tjetër, një rum Barbados , i distiluar në kazanët e tenxhereve dhe i vjetëruar 3 vjet në tropikët, gjithashtu në fuçi lisi ish-burbon amerikan, që shtojnë më shumë karakter dhe nota frutash. 

Pamja: Kristal e qartë

Aroma: Vanilje, fruta të verdha të pjekura

Shije: Delikate, me nota pikante

Amëz: Fruta të pjekura dhe nuanca te lehta piperi

View full details