Skip to product information
1 of 1

Rump@blic Gold Blend Rum 1L

Rump@blic Gold Blend Rum 1L

Regular price 1,980 ALL
Regular price Sale price 1,980 ALL
Sale Sold out
Tax included.

BILANCI PERFEKT
MES XHAMAIKËS DHE PANAMAS

Rump@blic Gold Blend është një përzierje e ekuilibruar mirë dhe e butë me një ngjyrë të bukur antike ari. Është krijuar me rumin xhamajkan , i cili me tonet e tij të dallueshme pasqyron forcën e ishullit nga e ka origjinën, falë aromës së tij karakteristike të fortë dhe strukturës plot trup. Kjo përzierje është e rrumbullakosur me një rum të freskët panamez , i cili është më i butë në shije me nuanca të këndshme vanilje, një aromë të pjekur dhe një notë të lehtë frutash. Në këtë përzierje që rezulton, kanella, speci dhe vanilja përzihen në mënyrë perfekte me notat e frutave, sanës dhe karamelit, me një kthesë të fundit të erëzave të nxehta që të kujtojnë piper Sichuan dhe nuanca të tymosur.

Pamja: E qartë, e artë, e zbehtë

Aroma: Fruta të pjekura, nuanca eterike dhe pikante

Shije: Delikate dhe aromatike me nota frutash të pjekura dhe nuanca balsamike

Amëz: Nota pak barishtore dhe të këndshme vanilje

View full details