Skip to product information
1 of 1

Ruinart Blanc 0.75L

Ruinart Blanc 0.75L

Regular price 9,975 ALL
Regular price Sale price 9,975 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Pjesë e grupit luksoz më të madh në botë Luis Viton Moet & Hennessy, Shtëpia më e vjetër e Shampanjës themeluar në 1729, Simbol i elegancës, ekselencës dhe luksit, Përzierje 100% Chardonnay nga vite të ndryshme,Përzierja dhe vjetërsimi ndodh në bodrumet 2000 vjecare me historike dhe të bukura të Frances.Shije intense në fillim dhe frutash me pas, Pefekte për aperitive .
View full details