Skip to product information
1 of 1

Pilsner Urquell Birrë Kanaçe 0.5L

Pilsner Urquell Birrë Kanaçe 0.5L

Regular price 148 ALL
Regular price Sale price 148 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Kjo birrë karakterizohet nga një hidhërim intensiv dhe një fermentim i ndërprerë që lë një sasi të dukshme të sheqernave të mbetura. Ekuilibri midis sheqerit dhe hidhërimit i jep kësaj birre karakteristikat e saj të veçanta dhe unike organoleptike. Aroma intensive e hopsit të varietetit më të mirë (Saaz).

4.4% VOL

View full details