Skip to product information
1 of 1

Peroni Nastro Azzurro Libera Birrë Joalkoolike Shishe 0.33L

Peroni Nastro Azzurro Libera Birrë Joalkoolike Shishe 0.33L

Regular price 145 ALL
Regular price Sale price 145 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Pa alkool

Peroni Nastro Azzurro 0.0% është birra e re premium italiane joalkoolike. Ajo ruan tiparet karakteristike të shijes së PNA origjinale: prania e Mais Nostrano®, 100% Made in Italy varietet rritur ekskluzivisht për Peroni Nastro Azzurro dhe përdorimin e hops fine aromatike të cilat ndihmojnë për të ruajtur shijen e saj të thatë dhe freskuese që e ka bërë atë të famshme në të gjithë botën. Teknologjia krejt e re e dealcolization na lejon të mbajmë recetën dhe shijen origjinale të Peroni Nastro Azzurro, tani edhe me 0.0% alkool.

View full details