Skip to product information
1 of 1

Ouzo 12 1L

Ouzo 12 1L

Regular price 1,950 ALL
Regular price Sale price 1,950 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Ouzo 12 me aromën e jashtëzakonshme të historisë dhe traditës. Çdo shishe është përfaqësuese e Greqisë. Ajo mori emrin e saj në 1880 nga Distileria Kaloyannis me emer "Fuçia Numer 12". Ky ekstrakt preferohej për shijen e tij të pasur dhe aromën e tij delikate.

View full details