Skip to product information
1 of 1

Oran Soda Kanaçe 0.33L

Oran Soda Kanaçe 0.33L

Regular price 65 ALL
Regular price Sale price 65 ALL
Sale Sold out
Tax included.

E përgatitur nga limonat dhe portokallet më të mira Italiane, me lëng limoni dhe portokalli natyral, pulp frutash, pa ngjyrues. Produkt Unik rifreskues. Shije e cila nuk mund të kopjohet.

View full details