Skip to product information
1 of 1

Old Smuggler 0.7L

Old Smuggler 0.7L

Regular price 2,000 ALL
Regular price Sale price 2,000 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Kjo skocez komplekse e përzier në mënyrë delikate me mbi 40 malte është jashtëzakonisht e butë dhe një pije me një histori të pasur. Duke marrë parasysh tërheqjen e saj globale, marka është e njohur mirë në mesin e entuziastëve të uiskit. Old Smuggler ka një shije shumë të guximshme, skoceze. Ju nuk keni nevojë të lundroni nëpër shtatë dete për të marrë një shishe me këtë skocez, thjesht duhet të mbushni gotën tuaj në shtëpi dhe ta shijoni atë.
Ngjyra: Ton i zbehtë i artë.
Aroma: Dru i lehtë me një lojë të lehtë gëlqereje të ëmbël.
Shija: Shije e ëmbël malti me një nuancë erëze. 
Përfundimi: I fortë i zgjatur.
View full details