Skip to product information
1 of 1

Nino Negri Sfursat Carlo Negri Valtellina 0.75L

Nino Negri Sfursat Carlo Negri Valtellina 0.75L

Regular price 5,005 ALL
Regular price Sale price 5,005 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe.

Prodhuar me teknikën e tharjes së rrushit.

KRAHINA -Lombardia / Itali.

VARIETETET -Nebbiolo (Chiavennasca).

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT - 16%

PAMJA E VERËS -E kuqe shege me strukturë të dendur.

SHIJA -Në shijen e saj spikasin nota frutash dhe erëza si: piperi, kanella, lajthia dhe jamballi.

View full details