Skip to product information
1 of 1

Molinari Sambuca 0.7L

Molinari Sambuca 0.7L

Regular price 2,250 ALL
Regular price Sale price 2,250 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Krijuar në 1945 nga Angelo Molinari dhe tani një nga kryeveprat më të famshme të Italisë- një liker i butë, i pasur, me trup, ai me krenari e quajti Molinari Sambuca. Eshtë likeri më i shitur në Itali dhe Sambuca më i dashur në botë. Në vitin 2017, për herë të parë, Molinari vendosi të përditësojë dizajnin e shishes së saj historike. Transparencë, linja më të buta dhe një formë e re, e cila megjithatë nuk e ndryshon thelbin e saj. Riinterpretimi i një klasiku të madh, i cili i ka mundësuar markës të hyjë në një dimension më bashkëkohor. 
View full details