Skip to product information
1 of 1

Mojito Soda Kanaçe 0.33L

Mojito Soda Kanaçe 0.33L

Regular price 65 ALL
Regular price Sale price 65 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Freski dhe gusto ekzotike- Pije joalkolike. Me arome natyrale limoni, lime dhe mente. Me pulp frutash, leng limoni. Produkt unik ne treg.

View full details