Skip to product information
1 of 1

Moet & Chandon Rose Imperial Mini 0.2L

Moet & Chandon Rose Imperial Mini 0.2L

Regular price 3,498 ALL
Regular price Sale price 3,498 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Shampanjë premium e cila ka ruajtur kualitetin dhe konsistencen përgjatë gjithë kohe,Simbol i top shoqërisë. Mbi 270 vjet histori, Prezente në mbi 150 shtete mbarë botën,Moet Imperial krijuar për ndër të Napoleon Bonapartit, Eshtë shampanja ikone e kësaj shtëpie vere,Simbol celebrimi në të gjithë botën.
View full details