Skip to product information
1 of 1

Mezcal Perro de San Juan Espadin 0.7L

Mezcal Perro de San Juan Espadin 0.7L

Regular price 3,960 ALL
Regular price 3,960 ALL Sale price 3,960 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Mezcal Perro de San Juan Espadin

Ngjyra: E pastër kristal me ndezje të shkëlqyera platini.


Aroma: Karakterizohet nga nuanca barishtore të bimëve të fushës, të kombinuara me aroma të ëmbla frutash që pothuajse të kujtojnë manin dhe kumbullin, në një profil nuhatjeje që tregon për delikatesën dhe, nganjëherë, ëmbëlsinë.


Përfundimi: Është një mezkal shumë i ekuilibruar, kompleks dhe këmbëngulës në shijimin e tij. Perceptohen aroma dhe shije bimore, agave e ëmbël, fruta jeshile dhe tokë e lagësht. Është e lëmuar dhe e këndshme në shije. Pasuria e tij alkoolike evoluon në gojë për të kaluar në një amëz të butë dhe të ëmbël.

Përmbajtja e alkoolit: 40%

View full details