Skip to product information
1 of 1

Marsala Superiore Secco 2016 0.75L

Marsala Superiore Secco 2016 0.75L

Regular price 7,700 ALL
Regular price Sale price 7,700 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e fortifikuar

KRAHINA - Siçili / Itali.

VARIETETET -Grillo

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT – VOL (18%)

PAMJA E VERËS -Amber

SHIJA -Marsala Superiore Secco, jehonë e një vizioni cigan të plakjes, që pasqyron fytyrat e shumëanshme të Kantinës Florio. Katër vjet pelegrinazh në korridoret e Baglio, në vazo dhe fuçi të madhësive të ndryshme, sjellin një Marsala qelibar, të qartë dhe të përcaktuar në qiellzë, ku dominon korja e bukës, e rrethuar nga aroma elegante të lehta të mjaltit të akacies dhe vaniljes.

View full details