Skip to product information
1 of 2

Marsala Superiore Riserva Semisecco 2015 0.75L

Marsala Superiore Riserva Semisecco 2015 0.75L

Regular price 9,020 ALL
Regular price Sale price 9,020 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e fortifikuar

KRAHINA -Siçili / Itali.

VARIETETET -Grillo

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT Viti 2015 – VOL (19.5%)

PAMJA E VERËS -Qelibar me nuanca të kuqe

SHIJA - Bishtajat e vaniljes dhe lëkura mbushin hundë. Shija është e mbushur dhe e pasur, e ëmbël dhe natyrale

View full details