Skip to product information
1 of 1

Marsala Superiore Riserva Secco 2000 0.75L

Marsala Superiore Riserva Secco 2000 0.75L

Regular price 41,800 ALL
Regular price Sale price 41,800 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e fortifikuar

KRAHINA -Siçili / Itali.

VARIETETET -Grillo

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT - VOL (18%)

PAMJA E VERËS -Amber

SHIJA -Aromat e gentianit dhe ravenit. Një shije e gjallë dhe këndshëm e hidhur

View full details