Skip to product information
1 of 1

Marsala Superiore Dolce 2017 0.75L

Marsala Superiore Dolce 2017 0.75L

Regular price 7,700 ALL
Regular price Sale price 7,700 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e fortifikuar

KRAHINA -Siçili / Itali.

VARIETETET -Rrush i bardhë DOC Marsala

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT – VOL (18%)

PAMJA E VERËS - Amber

SHIJA - Një Marsala e ekuilibruar dhe e këndshme, sinteza e verës së një udhëtimi në dru lisi të shumë formave dhe madhësive në madhështinë e bodrumeve Florio, duke ofruar një përvojë në stilin sensual bashkëkohor, me aroma të ngrohta hurmash dhe mollësh që piqen në shije për të pasur rrush i pjekur.

View full details