Skip to product information
1 of 1

Loacker Vafer Klasik Kremkakao Paketim 90Gr

Loacker Vafer Klasik Kremkakao Paketim 90Gr

Regular price 119 ALL
Regular price Sale price 119 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Qumështi ynë Alpin është plotësisht JO OMGJ dhe përpunohet në fabrikën tonë të prodhimit të qumështit Dolomites. Lajthitë, gurthemeli i specialiteteve të Loacker, janë 100% italiane dhe të pjekura direkt në fabrikëne Loacker. Falë projekteve tona ne jemi në gjendje të marrim kakao dhe vanilje nga bujqësia e qëndrueshme në pronësi të partnerëve të zgjedhur me kujdes.

View full details