Skip to product information
1 of 1

Leffe Birrë e Zezë Shishe 0.33L

Leffe Birrë e Zezë Shishe 0.33L

Regular price 250 ALL
Regular price Sale price 250 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Leffe ka lindur në vitin 1240 në Belgjikë dhe është pjesë e kategorisë së specialiteteve. Leffe është një birrë Abbey e veçantë por e aksesueshme, e përsosur për konsumatorë që duan të eksplorojnë stile të reja birrash pas ka një shije aromatike dhe është një markë e cilësisë së lartë. Gjithashtu Leffe e bën një vakt të shijshëm dhe një okazion të veçantë.

View full details