Skip to product information
1 of 1

Lavico Etna Bianco 0.75L

Lavico Etna Bianco 0.75L

Regular price 3,960 ALL
Regular price 3,960 ALL Sale price 3,960 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e bardhë

KRAHINA - Siçili / Itali.

VARIETETET -Carricante

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT -VOL 12.5%

PAMJA E VERËS -E verdhë kashte e ndezur

SHIJA -Buqetë e larmishme dhe intensive. Dominojnë notat e pjeshkës dhe frutave ekzotike, të cilat përzihen me ndjesitë e jodit dhe piperit të bardhë. Shumë e freskët dhe me shije, e gjallë por edhe e balancuar. Pas shije e këndshme.

View full details