Skip to product information
1 of 1

La Doria Salcë Passata Shishe 690Gr

La Doria Salcë Passata Shishe 690Gr

Regular price 161 ALL
Regular price Sale price 161 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Domate 100% Italiane nga jugu i Italisë, me ëmbëlsi natyrale, kremoze dhe e mëndafshtë, ideale për gatime të shpejta.
View full details