Skip to product information
1 of 1

Kurtatsch Muller Thurgau Alto Adige 2021 0.75L

Kurtatsch Muller Thurgau Alto Adige 2021 0.75L

Regular price 2,200 ALL
Regular price Sale price 2,200 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e bardhë.

KRAHINA -Alto Adige (Tiroli i Jugut) / Itali.

VARIETETET -Muller Thurgau 100%

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT -12.5%

PAMJA E VERËS -E verdhë në të gjelbër.

SHIJA -Tepër aromatike dhe e lehtë për t’u shijuar.

View full details