Skip to product information
1 of 1

Umiki Whisky 0.5L

Umiki Whisky 0.5L

Regular price 7,500 ALL
Regular price 7,500 ALL Sale price 7,500 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Umiki është marka e parë në botë e uiskit të shkrirë në oqean të përfunduar në fuçi pishe japoneze. Kjo teknikë unike e prodhimit i dha gjithashtu emrin UMIKI - uiski i pemës së oqeanit, ku "UMI" do të thotë "OCEAN dhe "KI" do të thotë "PEME" në japonisht. Umiki  është një uiski autentik i përzier nga Oqeani i Japonisë, që është burimi i jetës, dhe Pisha,që është simbol i jetës në Japoni. Frymëzuar nga respekti i Japonisë për natyrën dhe oqeanin, ata përzihen uiski lokalë malt nga ana oqeanike me uiski me grurë përpara se të përziheshin me ujin e pastër të filtruar të oqeanit dhe të përfundonin përzierjen në fuçi me pisha japoneze.

Shije: Procesi i UMIKI i jep një butësi të jashtëzakonshme uiskit tonë me fllad deti në hundë, shije të rrumbullakosur lulesh në qiell dhe një freski qetësuese në fund. 

 

View full details