Skip to product information
1 of 1

Kamiki Original Blended Malt Whisky 0.5L

Kamiki Original Blended Malt Whisky 0.5L

Regular price 7,920 ALL
Regular price 7,920 ALL Sale price 7,920 ALL
Sale Sold out
Tax included.

UISKI KAMIKI

Marka e parë e uiskit në botë me fuçi japoneze Cedar.

Sfida Ultimate Spirit 2018

Aromat e drurit të sandalit janë të forta dhe emocionuese në hundë. Ndikimi i fuçisë së kedrit është menjëherë i dukshëm në gojë, duke e mbushur qiellzën me shije pikante druri. Kafeja e fortë dhe nuancat e fikut të thatë thellojnë shtresat.


View full details