Skip to product information
1 of 1

Minoki Mizunara Cask Finished Rum 0.7L

Minoki Mizunara Cask Finished Rum 0.7L

Regular price 7,320 ALL
Regular price 7,320 ALL Sale price 7,320 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Frymëzuar nga legjenda, u përfunduan rumet më të mira japoneze dhe të Paqësorit në Mizunara – fuçitë japoneze të lisit përpara se të filtroheshin nëpër koralet japoneze të lara në breg dhe të zbardhura për të krijuar një përzierje të përkryer të butë me nuanca të frutave tropikale japoneze në hundë dhe vanilje me erëza në fund.

Minoki Rum është marka e parë e rumit të përfunduar me fuçi Mizunara në botë.
View full details