Skip to product information
1 of 1

Kamiki Intense Wood Whisky 0.5L

Kamiki Intense Wood Whisky 0.5L

Regular price 8,200 ALL
Regular price Sale price 8,200 ALL
Sale Sold out
Tax included.

KAMIKI INTENSE

Versioni ekskluziv i kamiki-t, i vjetëruar më gjatë në fuçi cedar për adhuruesit e shijeve më intensive.

Sfida Ultimate Spirit 2019

Rekomandim i jashtëzakonshëm, i fundit! Aromat e pakëndshme të drurit të sapoprerë dhe kërpudhave janë të nxitura qartësisht nga toka. Shumë më intensive në shije, shijet shpërthejnë si duhan të thekur, kanellë të ëmbël dhe nota kedri në sfond, duke përfunduar më në fund me kokrra të pjekura me mjaltë.

View full details