Skip to product information
1 of 3

illy X7.1 Iperespresso Capsules Coffee Machine Red

illy X7.1 Iperespresso Capsules Coffee Machine Red

Regular price 21,599 ALL
Regular price Sale price 21,599 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Ngjyra: E kuqe

Makina Iperespresso X7.1 e dizajnuar bukur përmban teknologji të avancuar duke përfshirë termobllokun e brendshëm prej çeliku dhe një shkop me avull Pannarello që nxjerr qumësht për kapuçino kremoze dhe latte. 

- Aftësia për shkumëzimin e qumështit
- Kursim energjie
- Mbyllja automatike e shpërndarjes
- Pastrimi automatik
- Vëllimi i filxhanit i programueshëm për kafe të shkurtër, të gjatë dhe normale

Atributet e makinës:
- Përmasat (cm): 28 (P) x 33.5 (D) x 32 (H)
- Tensioni: 230 V, Gjatësia e Kordonit 1 m
- Presioni i pompës: 15 bar

View full details