Skip to product information
1 of 2

illy Iperespresso Home Caps Lungo - 18 Capsules

illy Iperespresso Home Caps Lungo - 18 Capsules

Regular price 1,350 ALL
Regular price Sale price 1,350 ALL
Sale Sold out
Tax included.
CLASSICO Lungo
Kafeja jonë e pjekur në mënyrë klasike ka një shije të butë dhe prej kadifeje. Ofron një ekuilibër të përsosur midis thartës dhe hidhësisë me nota karamel, lule portokalli, jasemini dhe një amëz të ëmbël. Lungo është bluar më i trashë, kështu që më shumë ujë rrjedh dhe arrin në filxhan në të njëjtën kohë. Lungo është ideale për një filxhan kafeje me volum më të madh.
View full details