Skip to product information
1 of 2

illy Iperespresso Home Caps Classico - 18 Capsules

illy Iperespresso Home Caps Classico - 18 Capsules

Regular price 1,350 ALL
Regular price Sale price 1,350 ALL
Sale Sold out
Tax included.

CLASSICO Espresso

Shija e ekuilibruar e CLASSICO nga përzierja unike 100% Arabica e illy ofron nota delikate të karamelit, lules së portokallit dhe jasminit. Kafeja perfekte kur kërkon për një shije të lëmuar dhe kadife.
Paketim me 18 kapsula.

View full details