Skip to product information
1 of 1

illy Intenso Single Serve E.S.E Pods - 18 Pods

illy Intenso Single Serve E.S.E Pods - 18 Pods

Regular price 810 ALL
Regular price Sale price 810 ALL
Sale Sold out
Tax included.
INTENSO
Kafeja e pjekur e guximshme ka një përfundim të këndshëm të fortë, me nota të ngrohta kakao dhe fruta të thata.
View full details