Skip to product information
1 of 1

Hennessy XO Konjak 0.7L Box

Hennessy XO Konjak 0.7L Box

Regular price 34,000 ALL
Regular price Sale price 34,000 ALL
Sale Sold out
Tax included.

HENNESSY XO

Në 1870, Maurice Hennessy krijoi Hennessy XO për rrethin e tij të miqve dhe prezantoi një stil të ri konjaku. Hennessy XO është origjinali, ikona emblematike e Hennessy Maison. Të thella dhe të fuqishme, eaux-de-vie e këtij konjaku Hennessy XO janë të vjetruara në fuçi të reja dhe dallohen nga fuqia dhe energjia e tyre, por edhe nga aftësia e tyre për të arritur një rrumbullakosje të madhe me kalimin e kohës.

View full details