Skip to product information
1 of 1

Hennessy V.S.O.P Konjak 0.7L

Hennessy V.S.O.P Konjak 0.7L

Regular price 9,100 ALL
Regular price Sale price 9,100 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Që nga viti 1765, Maison Hennessy ka përsosur artin e prodhimit të konjakut, një traditë e përjetësuar nga tetë breza të Master Blenders. Një trashëgimi e hapjes kulturore lejon Maison Hennessy të shkëlqejë në mbarë botën, kudo ku ndahen konjakët e tij të famshëm.
Në 1817, James Hennessy krijoi një përzierje unike për Mbretin e ardhshëm George IV të Anglisë. Nga takimi i këtyre dy vizionarëve, lindi Hennessy i parë "Very Superior Old Pale", i njohur sot si Hennessy VSOP.
Savoir-faire e Maison Hennessy shprehet plotësisht në këtë konjak të ekuilibruar: përzgjedhja e eaux-de-vie, plakja dhe montimi. Një konjak me konsistencë dhe vitalitet të jashtëzakonshëm, Hennessy VSOP përcjell të gjithë lavdinë e blenderëve mjeshtër të Hennessy, të cilët kanë siguruar suksesin e vazhdueshëm të këtij kombinimi harmonik për 200 vjet.

 


View full details